Levertijd en verzenden

Bijna alle bestellingen worden speciaal op maat gemaakt. Handmade Party Gifts is ontstaan uit hobby en doen wij naast onze baan. Daarom hanteren wij een levertijd van 1 à 2 weken.  De levertijd van de brandblusserlampen kan wat langer oplopen. Dit alles is afhankelijk van de grootte van de bestelling, het aantal bestellingen en de periode. (vakantie en feestdagen)

Bij de bestelling kan je bij datum nodig de datum opgeven dat je het nodig hebt. Dit is de uiterste leverdatum.

Wij doen altijd ons best om uw bestelling zo snel mogelijk op te sturen. Aangezien wij vrijwel alle producten op bestelling maken, kan het soms in drukke periodes iets langer duren. Als wij de bestelling niet binnen 1 à 2 weken kunnen leveren, dan houden wij je op de hoogte van de levertijd van de bestelling.

Mocht je de bestelling urgent nodig hebben, neem dan even contact met ons op. Dan laten wij weten welke levertermijn mogelijk is.

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een trackingnummer, zodat je de bestelling kunt volgen.

 

Verzendkosten

We verzenden alle bestellingen via PostNL hiervoor gelden de standaard tarieven van PostNL:

Brievenbuspakje met T&T - €4,85
Pakketpost - €7,65

Aangetekende pakketpost €9,00

In de webshop staat per artikel vermeld voor welke verzendkosten je kunt kiezen.

 

Naar België kunnen sommige bestellingen middels brievenbuspakketje goedkoper uitvallen dan de verzendkosten, maar is op basis van gewicht. De teveel betaalde verzendkosten worden dan aan u terug betaald.

 

Vanaf 125euro wordt je bestelling gratis verzonden. Mocht je iets retourneren, waardoor het orderbedrag hierna uitkomt onder de 125euro, dan berekenen wij de verzendkosten alsnog aan uw door.